• april

    25

    2015
  • 254
  • 0
Besiktningsman

Besiktningsman

I samarbete med en objektiv besiktningsman genomför  vi våra entreprenader med en  löpande kvalitetssäkring.

Gunnar Sjöberg, har lång erfarenhet inom bygg, besiktningsman, kvalitetsansvarig, kalkylator, tidigare entreprenör inom golv/kakel/klinker. Behörig enligt gällande branschregler för våtrum.

Vi vill inte att du skall behöva hamna i en situation då en ev köpare av din bostad ställer krav på dig skador som upptäckts i efterhand. Det är däremot inte helt ovanligt att köpare hittar skador efter en inflyttning. I en sådan situation är det du som säljare som är ansvarig.

Därför är det viktigt att du vet hur långt ditt ansvar sträcker sig och vilka efterhands krav du kan ställa på entreprenören.

Det bästa sättet att skydda dig mot efterkrav  är att göra en opartisk besiktning. Därför arbetar  vi med löpande besiktningar

Besiktningen innebär att eventuella fel upptäcks i tid(innan)  och dokumenteras av besiktningsmannen så att både du som beställare  och entreprenören redan från början kan känna trygghet och undvika obehagliga överraskningar i efterhand.

Besiktningbadrum  kan erbjuda följande kompetenser entreprenad besiktningar, fukt- och mögelutredningar, radonmätningar och andra byggkonsultuppdrag.

 

 

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2021